Năstase cere unui alt judecător preschimbarea termenului cererii de eliberare condiţionată

Postat la 17 ianuarie 2013 40 afişări

Adrian Năstase cere unui alt judecător de la Judecătoria Sectorului 4 preschimbarea termenului acordat în cazul cererii sale de eliberare condiţionată, care a fost stabilit pentru 12 februarie, după ce judecătorul de caz a respins prima solicitare de acest fel făcută de fostul premier.

Avocatul lui Năstase, Ion Cazacu, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, că a intrat în posesia motivării cererii de preschimbare anterior soluţionate.

"Am apreciat că argumentele judecătorului nu sunt suficiente pentru noi. Noi credem că nu este un termen rezonabil durata de o lună şi opt zile până la judecarea pe fond. Am făcut o nouă cerere şi am menţionat expres să nu fie soluţionată de acelaşi judecător, pentru că acesta ar fi într-o stare de incompatibilitate", a mai arătat apărătorul fostului demnitar.

Avocatul a menţionat că, în cazul acestei noi cereri de preschimbare a termenului stabilit în cazul cererii de eliberare condiţionată, există "argumente suplimentare" şi că apărarea lui Năstase vrea "poziţia altui judecator".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Năstase,
judecător,
cerere de eliberare
/actualitate/nastase-cere-unui-alt-judecator-preschimbarea-termenului-cererii-de-eliberare-conditionata-10483378
10483378
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.