NASA acuzată că întrerupe transmisia staţiei spaţiale în momentul apariţiei unor OZN-uri

Postat la 20 iulie 2016 3900 afişări

NASA acuzată că întrerupe transmisia staţiei spaţiale în momentul apariţiei unor OZN-uri

Agenţia Spaţială Americană este acuzată de internauţii din întreaga lume că a întrerupt, în mod voit, semnalul prin care transmite în direct pe internet imagini din spaţiu captate de pe Staţia Spaţială Internaţională, fix în momentul în care un obiect misterios trece prin dreptul acesteia. Potrivit postărilor, incidentul s-ar fi petrecut în data de 9 iulie, când în dreptul ISS ar fi apărut un obiect luminos, moment în care transmisia live a căzut brusc.

Cei de la NASA se apără şi susţin că nu au întrerupt ei emisia, nimeni nu controlează streaming-ul venit de pe Staţia Spaţială. NASA pretinde că transmisia se mai întrerupe în momentul în care ISS se află într-o zonă în care sateliţii care transmit semnalul pe Pământ nu au o acoperire atât de bună:

„Staţia Spaţială Internaţională trece în mod regulat prin zone unde acoperirea sateliţilor nu este tocmai bună, de aici şi calitatea transmisiei noastre în unele momente. Camerele de luat vederi afişează un ecran albastru indicând faptul că nu există semnal. Nu există vreun obiect neidentificabil observat de pe ISS. De cele mai multe ori reflexiile de la ferestrele staţiei sau luminile de pe Pământ apar ca fiind obiecte, la fel de bine cum şi în imaginile pe care le filmăm sau fotografiem aici pe Pământ pot apărea reflecţii”, se arată în comunicatul semnat de departamentul Human Exploration and Operations Mission Directorate al NASA.

Clipul video a adunat într-un timp extrem de scurt peste 2 milioane de vizualizări, oamenii fiind de părere că obiectul nu este neapărat un OZN; acesta ar putea fi la fel de bine un meteorit de mici dimensiuni sau un gunoi spaţial, însă faptul că NASA întrerupe emisia în momentul în care acesta trece prin dreptul camerei, ridică un semn de întrebare cu privire la deschiderea agenţiei americane în a oferii informaţii, mai ales că nu este pentru prima dată când NASA întrerupe emisia în momentul în care un obiect trece prin faţa staţiei, după cum o dovedesc cele două clipuri de mai jos. Coincidenţă?

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
intrerupere,
nasa,
acuzatii,
ozn,
aparitie,
iss,
drept
/actualitate/nasa-acuzata-ca-intrerupe-transmisia-statiei-spatiale-in-momentul-aparitiei-unor-ozn-uri-15533198
15533198
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.