Motivul stupid pentru care o şoferiţă a blocat 3 tramvaie la Timişoara

Postat la 12 martie 2018 3720 afişări

Până unde duce pasiunea pentru shopping. Trafic blocat de o tânără timişoreancă plecată la cumpărături

Motivul stupid pentru care o şoferiţă a blocat 3 tramvaie la Timişoara

Se ştie că femeile adoră shoppingul, oriunde şi la orice oră. Cum a reuşit însă o tânără din Timişoara să stârnească furia a zeci de oamei şi „să facă rost” de o amendă de aproape 600 de lei? 

Andra Stroe

Vineri seara, în jurul orei 17.30, parcându-şi maşina fix în mijlocul drumului, chiar pe linia de tramvai, pe unul dintre cele mai mari bulevarde din Timişoara, o tânără de aproximativ 25 de ani a plecat nepăsătoare la shopping pe la magazinele din împrejurimi.

În urma sa, trei tramvaie pline de călători au rămas blocate, timişorenii fiind nevoiţi s-o ia pe jos, iar urările pe care i le-au transmis vinovatei nu erau deloc de bine. Vatmanii şi călătorii au fost nevoiţi să apeleze la ajutorul poliţiştilor, care i-au aplicat femeii o amendă de 580 de lei. Aceasta şi-a ieşit din minţi când a văzut amenda, şi le-a replicat agenţilor că nu a văzut că ar fi blocat circulaţia.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.