Motivul pentru care RCS încearcă să strângă de pe pieţele financiare 375 mil. euro şi 1,43 mld. lei

Postat la 11 octombrie 2016 995 afişări

Motivul pentru care RCS încearcă să strângă de pe pieţele financiare 375 mil. euro şi 1,43 mld. lei

Cable Communications System (CCS), compania “mamă” a operatorului de cablu RCS&RDS va lansa două emisiuni de obligaţiuni, una în euro - în valoare de 375 mil. euro şi una în lei, în valoare de 1,43 mld. lei (317 mil. euro).

ZF a scris săptămâna trecută că Banca Transilvania va încerca să plaseze obligaţiuni în lei ale RCS&RDS, în condiţiile în care compania de cablu, controlată de antreprenorul Zoltan Teszari din Oradea, caută să profite astfel de dobânzile mici de pe piaţă.

Cea mai mare refinanţare de datorii din acest an pentru o companie românească: Motivul pentru care RCS încearcă să strângă de pe pieţele financiare 375 mil. euro şi 1,43 mld. lei

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rcs&rds,
obligatiuni,
refinantare,
oradea

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.