Motivul pentru care o bătrânică de 85 de ani a tăiat în bucăţi mici bancnote în valoare de 1 milion de euro

Postat la 17 aprilie 2016 1079 afişări

Motivul pentru care o bătrânică de 85 de ani a tăiat în bucăţi mici bancnote în valoare de 1 milion de euro

O bătrânică de 85 de ani din Austria a tăiat în bucăţi mici bancnote în valoare de 1 milion de euro doar pentru a le face în ciudă moştenitorilor ei, potrivit AFP. Femeia a fost găsită moartă în camera de la azilul unde trăia, iar alături au fost găsite mii de bancnote euro tăiate în bucăţi. Procurorul Erich Habitzl a spus pentru ziarul Kurier că nu poate face nimic pentru rude. "Nu este un caz criminal, aşa că nu am început o investigaţie", a declarat el.

Pe de altă parte, în Kurier se arată că rudele bătrânei ar putea primi milionul, dacă banii au fost asiguraţi. " În cazul în care moştenitorii găsesc doar fragmente de bani şi dacă originea banilor este asigurată, atunci, desigur, banii sunt înlocuiţi", a spus Friedrich Hammerschimidt, şef adjunct al diviziei OeNB.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/motivul-pentru-care-o-batranica-de-85-de-ani-a-taiat-in-bucati-mici-bancnote-in-valoare-de-1-milion-de-euro-14876406
14876406
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.