Moţiunea depusă de PSD împotriva ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu a picat, miercuri, la vot

Autor: Laura Buciu Postat la 17 februarie 2021 56 afişări

Moţiunea depusă de PSD împotriva ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu a picat, miercuri, la vot. Din 304 parlamentari, 161 au votat „împotrivă” şi 140 „pentru”, moţiunea fiind respinsă.

Moţiunea depusă de PSD împotriva ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu a picat, miercuri, la vot

Moţiunea împotriva ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a picat la vot: au fost 161 de voturi „împotrivă”, 140 „pentru” şi o abţinere.

Moţiunea a fost depusă de PSD după tragedia de la Institutul Naţional „Matei Balş”, social-democraţii fiind de părere că ministrul Sănătăţi trebuie să răspundă pentru ceea ce s-a întâmplat la acest spital.

De cealaltă parte, Voiculescu a spus, în timpul dezbaterii care a avut loc luni că spitalul a fost condus mai bine de 20 de ani de Adrian Streinu Cercel, care este, în prezent, senator PSD.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
moţiune,
ministru,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.