Moscova a rămas "surprinsă" de afirmaţiile lui Traian Băsescu privind conflictul transnistrean

Postat la 19 iulie 2013 147 afişări

Moscova a rămas surprinsă de anumite declaraţii făcute de preşedintele Traian Băsescu, marţi, pentru Europa Liberă, "referitor la soluţionarea conflictului transnistrean şi atitudinea Rusiei faţă de Republica Moldova", anunţă vineri un comunicat al Ministerului rus al Afacerilor Externe.

Moscova a rămas "surprinsă" de afirmaţiile lui Traian Băsescu privind conflictul transnistrean

 "Traian Băsescu a pus sub semnul întrebării, în special, sinceritatea reprezentanţilor oficiali ruşi, care pledează pentru o soluţionare solidă şi viabilă a problemei transnistrene", a afirmat directorul adjunct al Departamentului Informaţie şi Presă din cadrul Ministerului rus al Afacerilor Externe, Maria Zaharova, citată într-un comunicat.

"Asemenea atacuri le considerăm incorecte şi lipsite de temei", a adăugat reprezentanta diplomaţiei ruse.

"Poziţia Rusiei este consecventă şi binecunoscută. Noi vom continua cu bună-credinţă, imparţial şi transparent să ne îndeplinim misiunea de mediator în procesul de negocieri dintre Chişinău şi Tiraspol şi de garant al viitoarelor acorduri cu privire la soluţionarea conflictului", a continuat ea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/moscova-a-ramas-surprinsa-de-afirmatiile-lui-traian-basescu-privind-conflictul-transnistrean-11133244
11133244
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.