Moment stânjenitor pentru preşedintele PSD: I-au căzut banii când vorbea de vânzarea pământului

Autor: Laura Buciu Postat la 18 martie 2021 418 afişări

O sumă importantă de bani i-a căzut din buzunar preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, joi, în timp ce încerca, într-o conferinţă de presă, să răspundă unei întrebări referitoare la vânzarea terenurilor agricole din România către cetăţenii străini.

Moment stânjenitor pentru preşedintele PSD: I-au căzut banii când vorbea de vânzarea pământului

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost întrebat, în conferinţa de presă organizată după discuţiile cu fermierii, despre proiectul de lege depus de Adrian Oros, privind vânzarea tereurilor agricole către cetăţeni străini.

Ciolacu a încercat să scoată un document din buzunarul hainei, moment în care o sumă importantă de bani a rămas la vedere, între haină şi cămaşă.

Preşedintele PSD nu a observat acest lucru decât foarte târziu, după ce a răspuns întrebării jurnalistului.

„În acea lege pe care doresc să o modifice (Adrian Oros şi Florin Cîţu - n.r.) ştiţi că la reşedinţă se impuneau nişte lucruri pentru a putea să cumperi teren. La reşedinţă, în România, PSD a trecut 5 ani. Domnul Oros solicită să fie scos. În Franţa este 12 ani. Să îmi răspundă domnul Oros cum el, ministru al Agriculturii, în Franţa sunt 12 ani pentru reşedinţă, în România zero ani, cu privire la istoricul fiscal, ca să cumperi teren, în România sunt 5 ani, în Germania sunt 10 ani”, a spus Marcel Ciolacu.

Abia la finalul răspunsului, preşedintele PSD a văzut suma de bani şi a reacţionat, împingându-i atent, înapoi în buzunar.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
ciolacu,
bani

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.