Modernizarea Teatrului Naţional Bucureşti, finanţată cu 100 milioane lei. Ponta vrea finalizare mai devreme

Postat la 14 noiembrie 2013 50 afişări

Proiectul de finalizare a lucrărilor de modernizare a Teatrului Naţional Bucureşti va fi finanţat anul viitor cu 100 de milioane de lei, sumă care este posibil să fie suplimentată deoarece estimarea constructorului, de doar 97 de milioane de lei, poate fi depăşită, a declarat premierul Victor Ponta.

Modernizarea Teatrului Naţional Bucureşti, finanţată cu 100 milioane lei. Ponta vrea finalizare mai devreme

 El s-a aflat, joi, pe şantierul de construcţie al teatrului, pentru a verifica stadiul lucrărilor.

"În bugetul Ministerului Culturii, pentru finalizarea Teatrului Naţional, sunt 100 de milioane de lei. Dânşii (constructorii - n.r.) au spus că 97 le trebuie, dar sunt convins că nu o să fie doar 97, ca întotdeauna: când îţi faci o casă nouă, constaţi la sfârşit că a mai costat ceva", a spus Ponta.

În opinia premierului, forma în care arată proiectul nu defineşte doar un teatru, ci un "mall" cultural.

"Avem în buget, pe 2014, ultimii bani necesari, pentru ca acest proiect să se încheie cu bine. O să fie un proiect care va pune Bucureştiul foarte sus pe harta culturală a Europei şi sunt absolut convins că generaţiile următoare se vor bucura de un Teatru Naţional cum ne-am dorit mulţi alţii", a spus Ponta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/modernizarea-teatrului-national-bucuresti-finantata-cu-100-milioane-lei-ponta-vrea-finalizare-mai-devreme-11682370
11682370
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.