Mobexpert a deschis un hipermagazin la Sibiu cu 2 mil.euro

Postat la 08 decembrie 2008 31 afişări

Retailerul si producatorul de mobila Mobexpert a deschis un hipermagazin la Sibiu, in urma unei investitii de doua milioane de euro ; inaugurarea de la Sibiu incheie proiectul de extindere a retelei pentru anul acesta

Magazinul, situat in parcul comercial Shopping City din oras, se intinde pe o suprafata de 7.740 de metri patrati si este repartizat pe doua nivele cu doua platforme decalate si o curte interioara. In cadrul acestuia, lucreaza 50 de angajati, potrivit informatiilor reprezentantilor companiei.

 

Hipermagazinul din Sibiu este cel de-al treilea din proiectul companiei de extindere a retelei romanesti de anul acesta, cifrat la opt milioane de euro. Largirea retelei locale face parte din strategia Mobexpert de consolidare ca brand regional. Pana in 2011, compania si-a propus sa opereze 25 astfel de hipermagazine in intreaga regiune, dintre care 5 in afara granitelor, au mai precizat oficialii Mobexpert.

 

Cititi aici un interviu cu proprietarul Mobexpert, Dan Sucu, despre extinderea retelei Mobexpert in afara Romaniei.

 

 

 

 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mobila,
Mobexpert,
magazin,
deschidere,
Sibiu,
Dan Sucu
/actualitate/mobexpert-a-deschis-un-hipermagazin-la-sibiu-cu-2-mil-euro-3635559
3635559
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.