Mitingul neautorizat de la Palatul Cotroceni s-a incheiat fara incidente

Postat la 24 septembrie 2010 10 afişări

Mitingul neautorizat de la Palatul Cotroceni s-a incheiat fara incidente, ultimii protestatari plecand spre autocare, nemultumiti ca liderii sindicali le-au propus sa incheie manifestatia si sa revina in 7 octombrie, la mitingul de Ziua Internationala a Muncii Decente.

Dupa apelul liderilor "Cartel Alfa", care i-au indemnat sa incheie protestul si sa se retraga, o mare parte dintre manifestanti au ales sa plece, insa cateva sute au ramas in continuare in Piata Leu, pentru a cere lamuriri reprezentantilor sindicali.

Dupa inca jumatate de ora de discutii, chiar si cei mai inversunati manifestanti au parasit Piata Leu. Unii dintre acestia au spus ca vor reveni, iar altii, nemultumiti de solutia propusa de liderii lor, au anuntat ca este ultimul miting la care mai iau parte.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
miting,
Cotroceni,
incidente
/actualitate/mitingul-neautorizat-de-la-palatul-cotroceni-s-a-incheiat-fara-incidente-7419743
7419743
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.