Miting CU JAPCA! O pagină de internet dezvăluie PRESIUNILE PSD pentru a aduce oamenii la mitingul de sâmbătă

Postat la 07 iunie 2018 793 afişări

O pagină de internet unde românii pot dezvălui presiunile prin care PSD adună mii de oameni din toată ţara pentru a participa la Mitingul contra abuzurilor de sâmbătă din Bucureşti a fost pusă la dispoziţia oamenilor de grupul Geeks for Democracy. Peste 230 de oameni povestiseră până joi despre modul în care sunt obligaţi să meargă la protest.

Miting CU JAPCA! O pagină de internet dezvăluie PRESIUNILE PSD pentru a aduce oamenii la mitingul de sâmbătă

Geeks for Democracy, un grup dedicat profesioniştilor din IT şi comunicare ce doresc să se implice în proiecte civice, a creat o pagină pe internet unde toţi cei care au informaţii despre liderii PSD care i-ar obliga pe oameni să vină la mitingul de sâmbătă de la Bucureşti pot reclama presiunile. Până joi dimineaţa, au fost înregistrate peste 200 de plângeri din toată ţara, iar numărul acestora continuă să crească.

”Pe data de 9 iunie are loc in Piata Victoriei un miting organizat de coalitia de guvernare. S-a anuntat ca vor fi adusi din fiecare judet intre in 3000 si 15000 de oameni.

Deja sunt semnale ca anumite persoane din administratia locala fac presiuni pentru a aduce oameni la Bucuresti. Abuzand astfel de pozitia lor publica.

Daca ai trecut printr-o astfel de situatie sau stii pe cineva care este supus presiunilor, completeaza formularul.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.