Misterul din tren

Postat la 14 octombrie 2016 110 afişări

Misterul din tren

O producţie DreamWorks Pictures, ”Fata din tren„ o aduce din 7 octombrie pe marile ecrane pe Emily Blunt în rolul principal alături de alţi actori de elită ca Rebecca Ferguson, Haley Bennett, Justin Theroux, Luke Evans, Allison Janney, Edgar Ramirez, Lisa Kudrow şi Laura Prepon.

Devastată încă din cauza recentului divorţ, Rachel (Blunt) îşi mai găseşte clipe de linişte observând zilnic în drumul către muncă un cuplu, pe care şi-l imaginează perfect. Totul i se pare extrem de frumos la acea familie de la periferie, până într-o dimineaţă când devine martora unei întâmplări şocante şi se vede implicată fără voie în dezlegarea misterului.

Ecranizare a bestseller-ului omonim semnat de Paula Hawkins, thrillerul ”Fata din tren„ este regizat de Tate Taylor (”Culoarea sentimentelor„) şi este distribuit în România de Freeman Entertainment.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tren,
mister,
fata

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.