Mişcare surpriză de la proprietarul Zara

Autor: Cristina Roşca Postat la 07 septembrie 2016 1940 afişări

Grupul spaniol Inditex, care deţine în portofoliu opt branduri ....

Mişcare surpriză de la proprietarul Zara

Grupul spaniol Inditex, care deţine în portofoliu opt branduri printre care şi Zara, va deschide pe data de 8 septembrie primul magazin din provincie sub brandul de decoraţiuni interioare Zara Home. Acesta va fi inaugurat în centrul comercial City Park din Constanţa. În total sub acest brand sunt deja deschise cinci unităţi, toate în Bucureşti. Cel din Constanţa urmează a fi astfel numărul şase. Zara Home este însă disponibil şi online, magazinul fiind lansat în toamna anului trecut.

Brandul a fost adus local în 2008, la cinci ani după ce a fost înfiinţat. La nivel mondial există peste 500 de magazine Zara Home în 60 de ţări.

Mişcare surpriză de la Zara pe piaţa de îmbrăcăminte

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
zara,
brand,
provincie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.