Primul centru pentru refugiaţi din Paris se va deschide la jumătatea lunii octombrie

Postat la 06 septembrie 2016 75 afişări

Primul centru pentru refugiaţi din Paris se va deschide la jumătatea lunii octombrie

Primarul Parisului, Anne Hidalgo, a prezentat marţi detaliile proiectului taberei de refugiaţi care urmează să fie înfiinţată în capitala Franţei pe parcursul săptâmânilor următoare, informează site-ul al publicaţiei franceze Le Figaro.

Tabără de refugiaţi ce va fi instalată în Paris până la mijlocul lunii octombrie va fi aşezată în nordul Parisului. Aceasta va fi dedicată persoanelor de sex masculin şi va putea adăposti în primă instanţă 400 de persoane, şi mai apoi 600. Ea va fi administrată de angajaţi ai asociaţiei Emmaüs Solidarités. Zona aceasta este în apropierea majorităţii taberelor de refugiaţi improvizate.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.