Mircea Băsescu cere înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu

Postat la 23 iulie 2014 26 afişări

Mircea Băsescu, trimis în judecată pentru trafic de influenţă, solicită Tribunalului Constanţa înlocuirea măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu, cererea urmând să fie analizată de judecători săptămâna aceasta.

Mircea Băsescu cere înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu

 Avocatul lui Mircea Băsescu, Nelu Taşcă, a depus, miercuri dimineaţă, la Tribunalul Constanţa o cerere de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu pentru clientul său.

"Am depus cererea de înlocuire a măsurii arestului cu arestul la domiciliu. Se va judeca săptămâna aceasta, mâine (n.r. - joi) sau poimâine, la Tribunalul Constanţa. E prima cerere de acest fel pe care o facem, instanţa a refuzat până acum eliberarea sub control judiciar", a declarat Nelu Taşcă.

El a spus că această cerere ar avea şanse de reuşită deoarece este o măsură mai restrictivă decât cea a eliberării sub control judiciar, aşa cum solicitaseră avocaţii lui Mircea Băsescu săptămâna trecută.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mircea-basescu-cere-inlocuirea-arestului-preventiv-cu-arestul-la-domiciliu-12961103
12961103
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.