Minut de reculegere în memoria victimelor accidentului de la Gironde, la meciurile din Franţa

Autor: Leila Bolat Postat la 23 octombrie 2015 62 afişări

Liga Franceză de Fotbal (LFP) a decis ca la toate partidele care se vor disputa zilele viitoare, în primul şi al doilea eşalon din Franţa, să se ţină un minut de reculegere în memoria victimelor accidentului ce a avut loc vineri dimineaţă, a Gironde.

"Ca omagiu pentru victimele accidentului ce a avut loc în această dimineaţă la Gironde, se va ţine un minut de reculegere pe terenuri înaintea loviturilor de start ale meciurilor din etapa a XI-a a primei ligi şi din etapa a XII-a a eşalonului secund", se arată într-un comunicat al LFP.

43 de persoane au murit într-un accident rutier, vineri dimineaţă, la Gronde, în sud-vestul Franţei, unde un autocar şi nu camion au intrat în coliziune frontală şi au luat foc.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FOTBAL,
FRANTA,
RECULEGERE,
memorie
/actualitate/minut-de-reculegere-in-memoria-victimelor-accidentului-de-la-gironde-la-meciurile-din-franta-14860287
14860287
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.