Ministrul Sănătăţii: Numărul de cazuri cu COVID-19 va începe să scadă în iunie. Ce spital ar mai putea avea conducere militară?

Postat la 10 aprilie 2020 83 afişări

Ministrul Sănătăţii: Numărul de cazuri cu COVID-19 va începe să scadă în iunie. Ce spital ar mai putea avea conducere militară?

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, spune că dacă va fi nevoie va fi introdusă conducere militară şi la spitalul din Neamţ: „Trebuie să luăm măsuri ca spitalul din Piatra Neamţ să nu ajungă ca cel din Suceava”. În plus, Tătaru a spus că numărul cazurilor va scădea în iunie.

Nelu Tătaru a declarat, la Piatra Neamţ, că managementul medical cumpără medicamente şi echipamente, iar Unifarm onorează suplimentar contractele pe care unii distribuitori nu au reuşit să le distribuie.

În ce priveşte situaţia din Piatra Neamţ, Tătaru a declarat că la spitalul de aici există o conducere nouă care vine de la Suceava.

„Fiecare unitate este evaluată individual şi dacă este nevoie introducem conducere militară. Trebuie să luăm măsuri ca spitalul din Piatra Neamţ să nu ajungă ca cel din Suceava. În acest moment având un număr mic de pacienţi sunt destui medici. Ţinem o parte din echipa de rezervă”, a declarat ministrul Sănătăţii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
spital,
conducere,
militar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.