Teleorman: 12 din 14 asistente medicale de la un spital care tratează Covid-19, infectate

Postat la 10 aprilie 2020 114 afişări

Teleorman: 12 din 14 asistente medicale de la un spital care tratează Covid-19, infectate

Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Caritas din Roşiorii de Vede, destinat pacienţilor cu noul COVID-19, a fost închisă după ce 12 din 14 asistente de aici au fost confirmate pozitiv. Managerul spitalului a fost demis vineri.

Potrivit autorităţilor din Teleroman, 12 din cele 14 asistente care lucrează la Secţia de Boli Infecţioase a spitalului transformat în centru pentru tratarea pacienţilor cu noul COVID-19 din judeţ sunt acum internate în spital, după ce s-au infectat.

Prima care a luat boala a fost asistenta-şefă a secţiei. Aceasta s-a infectat după ce a intrat în contact cu un pacient pe care l-a tratat. Femeia le-a dat virusul şi celorlalte 11 colege de serviciu. Toate sunt acum internate în spital, alături de alţi 6 pacienţi diagnosticaţi cu noul COVID-19.

Secţia de Boli Infecţioase a spitalului a fost închisă, iar managerul spitalului a fot schimbat din funcţie, vineri, pentru „neîndeplinirea atribuţiilor de serviciu”.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
spital,
asistente,
infectare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.