Ministrul Sănătăţii anunţă că sporurile în Sănătate nu pot fi mai mari de 30%

Postat la 12 martie 2018 118 afişări

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că sporurile în sănătate nu pot fi mai mari de 30% din nivelul salariilor, aşa cum cer sindicaliştii de la Sanitas. Potrivit ministrului, veniturile personalului din sănătate au crescut de la 1 martie.

Ministrul Sănătăţii anunţă că sporurile în Sănătate nu pot fi mai mari de 30%

„Ca ministru al Sănătăţii pot să vă asigur că sunt conştientă că avem nevoie de medici în ţară, pentru a putea asigura un act medical de calitate. Salariile medicilor au crescut de la 1 martie, la fel şi veniturile nete. Există discuţii şi nemulţumiri legate de modul de aplicare a sporurilor. Am avut şi vom continua discuţii cu reprezenanţii Sanitas, chiar marţi vom avea o nouă întâlnire”, a declarat ministrul Sănătăţii.

Sorina Pintea a menţionat faptul că a avut o discuţie cu ministrul Finanţelor şi s-a stabilit că sporurile din sănătate nu pot depăşi plafonul de 30% din nivelul de salarizare.

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.