Ministrul Fondurilor Europene: Acordul de Parteneriat care va fi trimis la Bruxelles în toamnă va fi de bună calitate

Postat la 26 iulie 2013 41 afişări

Acordul de Parteneriat care urmează să fie trimis la Bruxelles în toamnă va fi "un document de bună calitate", a declarat, joi seară, ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, precizând şi că Master Plan-ul pe Transporturi va fi gata "în următoarele luni".

Ministrul Fondurilor Europene: Acordul de Parteneriat care va fi trimis la Bruxelles în toamnă va fi de bună calitate

 "Comisia Europeană este foarte nemulţumită de faptul că astfel de documente ajung în presă. Eu am sugerat Comisiei Europene să putem să dăm opiniei publice toată corespondenţa, adică şi cea în care Comisia laudă partea română, dar oficialii de la Bruxelles nu au fost de acord", susţine ministrul Fondurilor Europene la Digi24.

Eugen Teodorovici a explicat că proiectul a marcat debutul dialogului cu Comisia Europeană pe acest subiect şi că deja se lucrează pentru remedierea deficienţelor semnalate de la Bruxelles. "Eu nu am niciun fel de temere că România nu va fi gata, în toamnă, cu un document de bună calitate", a mai spus Eugen Teodorovici.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ministrul-fondurilor-europene-acordul-de-parteneriat-care-va-fi-trimis-la-bruxelles-in-toamna-va-fi-de-buna-calitate-11159854
11159854
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.