Ministrul Economiei: Compania rusă TISE s-a arătat interesată de preluarea Oltchim Râmnicu Vâlcea

Postat la 23 septembrie 2012 26 afişări

Ministrul Economiei Economiei, Daniel Chiţoiu, a declarat, sâmbătă, la Slatina, că firma TISE, din Rusia, s-a arătat intersată de preluarea acţiunilor de la combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea şi că în primăvara acestui an ar fi trimis o scrisoare de intenţie în acest sens.

"Este vorba despre compania TISE, din Rusia, care a trimis o scrisoare neangajată în primăvara acestui an. A urmat apoi perioada de vară şi am primit din nou o scrisoare prin care au zis că situaţia se amână, dar îşi arată în continuare disponibilitatea", a declarat ministrul Economiei. Întrebat ce se va întâmpla în cazul în care Dan Diaconescu, care a câştigat licitaţia pentru preluarea pachetului majoritar de acţiuni de la Oltchim, se retrage, Daniel Chiţoiu a declarat că firma din Rusia, conform discuţiilor iniţiale, ar fi interesată în continuare de preluarea combinatului. Referindu-se la aceeaşi situaţie, premierul Victor Ponta a precizat că, momentan, nu vrea să facă alte remarci, spunând doar că se declară rezervat.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
privatizare,
oltchim,
investitor,
rusia
/actualitate/ministrul-economiei-compania-rusa-tise-s-a-aratat-interesata-de-preluarea-oltchim-ramnicu-valcea-10110720
10110720
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.