Ministerul Fondurilor Europene: România a transmis CE în martie cereri de rambursare de 388 milioane euro

Postat la 03 aprilie 2013 16 afişări

România a transmis Comisiei Europene, în martie, declaraţii de cheltuieli pentru rambursarea de fonduri europene în valoare de peste 388 milioane de euro, informează Ministerul Fondurilor Europene.

Ministerul Fondurilor Europene: România a transmis CE în martie cereri de rambursare de 388 milioane euro

 Cererile de rambursare transmise la Bruxelles sunt aferente pentru patru programe operaţionale: Programul Operaţional Regional, POS Mediu, POS DRU şi Programul Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative, precizează un comunicat transmis MEDIAFAX de Ministerul Fondurilor Europene.

Cea mai mare sumă, de peste 150 de milioane de euro, a fost solicitată pentru Programul Operaţional Regional. În acelaşi timp, pentru POS Mediu au fost trimise documente pentru rambursarea a aproape 135 de milioane de euro, pentru POS DRU - aproape 103 milioane de euro, iar pentru Programul Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative - 0,5 milioane de euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ministerul-fondurilor-europene-romania-a-transmis-ce-in-martie-cereri-de-rambursare-de-388-milioane-euro-10709791
10709791
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.