Ministerul de Externe: Şase români se aflau pe nava din Mediterana la bordul căreia a izbucnit un incendiu. Sunt în afara oricărui pericol

Autor: Catalina Mihai Postat la 29 aprilie 2015 119 afişări

Ministerul de Externe informează că şase români se aflau pe un feribot care făcea legătura între Palma de Mallorca şi Valencia, la bordul căruia a izbucnit un incendiu în cursul zilei de marţi, toţi fiind în afara oricărui pericol.

Potrivit datelor primite de la Consulatul General al României la Barcelona, şase cetăţeni români se aflau pe un feribot care făcea legătura între Palma de Mallorca şi Valencia, la bordul căruia a izbucnit un incendiu în cursul zilei de marţi.

MAE precizează că toţi cei şase se află în afara oricărui pericol.

"Consulatul General al României la Barcelona a primit informaţiile de la serviciul de urgenţă (112) al Insulelor Baleare, în baza acordului semnat între cele două instituţii", se arată în comunicatul Ministerului de Externe.

Autorităţile maritime spaniole au salvat, marţi, 170 de persoane aflate la bordul unui feribot cuprins de un incendiu, în Marea Mediterană, informează presa spaniolă.

Feribotul Sorrento a luat foc, marţi după-amiază, în vestul Mării Mediterane, în timp ce se deplasa între porturile spaniole Palma de Mallorca şi Valencia.

Un incendiu de proporţii a izbucnit la bordul navei care aparţine companiei italiene CSPA Navigazione şi efectua cursa pentru compania spaniolă Acciona Trasmediterránea, relatează Diario de Mallorca. Feribotul, aflat la momentul izbucnirii incendiului la 18 mile marine (35 de kilometri) de localitatea Dragonera, situată pe insula spaniolă Mallorca, a suferit daune de amploare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MAE,
ROMÂNI,
NAVĂ
/actualitate/ministerul-de-externe-sase-romani-se-aflau-pe-nava-din-mediterana-la-bordul-careia-a-izbucnit-un-incendiu-sunt-in-afara-oricarui-pericol-14175420
14175420
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.