Milioane de români pleacă din ţară, dar sunt şi străini care se stabilesc în România

Postat la 09 aprilie 2019 177 afişări

Creatorul unui blog financiar de succes din Polonia s-a mutat în Romania şi lansează un blog special pentru români.

Milioane de români pleacă din ţară, dar sunt şi străini care se stabilesc în România

După ce a ajutat milioane de oameni să îşi administreze finanţele, să aleagă cele mai bune credite şi să investească inteligent, Szymon Ziemba, este pregătit să ofere experienţa sa în finaţe românilor dornici să îşi îmbunătăţească condiţia de trai, apropiindu-se de stilul de viaţă din Occident. Blogul se numeşte Rechin Financiar, iar Szymon oferă gratuit educaţie în domeniul financiar. El dezvăluie în articolele sale cunoştinţe şi metode concrete pentru a atinge independenţa financiară. Acesta explică de ce s-a mutat în mod surprinzător din Polonia, în ciuda succesului pe care îl are şi dezvăluie motivul pentru care a ales ca România şă-i fie noua casă, potrivit unor informaţii trimise de reprezentanţii platformei Rechin Financiar.

 

După cei 12 ani de experienţă în domeniul finanţelor, Szymon, alege să facă un pas îndrăzneţ şi să dezvolte blogul de succes pe care îl are deja de 4 ani în Polonia (Rekin Finansow). Szymon are planuri mari: urmează să investească peste 1.000.000 euro în următorii ani, în special în educaţia financiară a românilor.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romani,
romania,
stabilire,
plecare,
straini

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.