Mii de soldati japonezi si americani, mobilizati pentru cautarea cadavrelor in zona afectata de tsunami

Postat la 01 aprilie 2011 17 afişări

Mii de soldati japonezi si americani au inceput vineri o vasta campanie de cautare de corpuri neinsufletite, pe coasta de nord-est a Japoniei, afectata, in urma cu trei saptamani, de un tsunami urias, a anuntat Agentia japoneza pentru Aparare.

Armatele celor doua tari aliate au mobilizat 120 de avioane si elicoptere, dar si 65 de nave, pentru a cauta 16.441 de persoane date disparute in urma valului urias care a devastat coasta pacifica a Insulei Honshu, si care probabil au murit. "Ne vom concentra (actiunea) de-a lungul coastelor, gurilor de varsare a fluviilor si teritoriilor acoperite, in continuare, de mare", a declarat un oficial din cadrul Fortelor japoneze de Autoaparare, numele armatei japoneze.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
international,
Japonia,
cutremur,
tsunami,
victime
/actualitate/mii-de-soldati-japonezi-si-americani-mobilizati-pentru-cautarea-cadavrelor-in-zona-afectata-de-tsunami-8119768
8119768
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.