Mihaela Sandu a devenit partener pe audit la EY România

Autor: Claudia Medrega Postat la 22 iulie 2013 99 afişări

Mihaela Sandu, director executiv, a fost promovată partener pe audit financiar la firma de audit şi consultanţă EY România, după o experienţă de 15 ani, din care 12 ani în cadrul firmei.

Mihaela Sandu a devenit partener pe audit la EY România

Mihaela Sandu, director executiv, a fost promovată partener pe audit financiar la firma de audit şi consultanţă EY România, după o experienţă de 15 ani, din care 12 ani în cadrul firmei.

Numărul total de femei partener din EY România a ajuns la patru, ceea ce reprezintă un sfert din numărul total de parteneri de la nivel local. La jumătatea lunii iulie, Anamaria Cora, partener audit la EY a devenit liderul departamentului de audit financiar, preluând conducerea celui mai mare departament al companiei de la Garry Collins.

Mihaela Sandu a fost implicată de-a lungul timpului în proiecte de audit financiar statutar, audit al situaţiilor financiare întocmite în conformitate cu Standardele Internaţionale de Raportare Financiară (IFRS), precum şi diverse raportări pregătite în conformitate cu alte standarde cum ar fi: standarde de raportare financiară aplicabile în SUA (US GAAP), Germania şi Franţa.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Mihaela Sandu,
EY România
/actualitate/mihaela-sandu-a-devenit-partener-pe-audit-la-ey-romania-11139497
11139497
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.