Mic.ro a ajuns la 461 de spatii

Autor: Ioana Mihai Postat la 21 aprilie 2011 57 afişări

Reteaua de magazine Mic.ro, operata de Mercadia Holland BV a deschis intr-un an de la lansare 461 de bacanii, din care 29 sunt mibile.

"In aprilie 2010, am inceput povestea bacaniilor cu primele 10 magazine. Inaugurarea magazinelor mobile a fost in octombrie, iar in noiembrie am deschis primul magazin din afara Bucurestiului, in Ploiesti", declara Dan Ionescu, CEO Mercadia Group.

Expansiunea a vizat pana acum orasele mari, precum: Brasov, Constanta, Craiova, Pitesti, Ploiesti, Targu Mures si imprejurimile acestora. Astfel, Mic.ro detine in prezent bacanii in 35 de localitati, fiind accesibil unei populatii de peste 3,5 milioane de locuitori.

In 2011 reteaua are in plan deschiderea de bacanii in alte 23 de orase, atat cu populatie de peste 150.000 locuitori - Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Galati, Iasi, Oradea, Sibiu, Timisoara -, cat si cu o populatie de peste 80.000 locuitori - Satu Mare, Buzau, Focsani, Piatra Neamt, Suceava, Botosani, Drobeta Turnu Severin, Targoviste, Targu Jiu, Tulcea, Resita, Bistrita.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Reteaua,
magazine,
Mic.ro
/actualitate/mic-ro-a-ajuns-la-461-de-spatii-8179772
8179772
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.