Metrorex vrea să modernizeze instalaţiile de ventilaţie din mai multe staţii

Autor: Ioan Dornescu Postat la 07 octombrie 2014 38 afişări

Metrorex estimează că va plăti până la 27,4 milioane lei pentru lucrări de modernizare a instalaţiilor de ventilaţie din mai multe staţii, proiectul finanţat din bani europeni şi de la buget având o durată de un an.

"Scopul procedurii de achiziţie este contractarea lucrărilor necesare pentru modernizarea instalaţiilor de ventilaţie pe tronsonul Petrache Poenaru (Semănătoarea) - Timpuri Noi, respectiv staţiile Petrache Poenaru, Grozăveşti, Eroilor, Izvor, Piaţa Unirii 1, Timpuri Noi şi interstaţiile Petrache Poenaru - Grozăveşti, Eroilor - Grozăveşti, Izvor - Eroilor, Piaţa Unirii 1 - Izvor, Timpuri Noi - Piaţa Unirii 1", se arată într-un comunicat al administratorului metroului bucureştean.

Contractul va fi atribuit prin licitaţie deschisă, pentru preţul cel mai scăzut.

Şedinţa de deschidere a ofertelor a fost programată pentru 26 noiembrie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
METROREX,
LICITAŢIE,
/actualitate/metrorex-vrea-sa-modernizeze-instalatiile-de-ventilatie-din-mai-multe-statii-13369736
13369736
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.