Meteorologi: Vremea calda nu are legatura cu incalzirea globala. Pana la 21 noiembrie revenim la normal

Postat la 10 noiembrie 2010 14 afişări

Meteorologii afirma ca vremea frumoasa de la inceputul lunii noiembrie se datoreaza unui ciclon format in sud-vestul Spaniei care a adus aer cald in Europa si nu este vreo consecinta a incalzirii globale, anuntand totodata ca temperaturile vor reveni treptat la normalul perioadei pana in ziua de 21.

"Prognoza ne arata ca vremea se va raci treptat si ca, in jurul datei de 20-21 noiembrie, temperaturile vor ajunge la normalul acestei perioade, ba chiar vor scadea putin sub aceasta valoare. Trebuie precizat ca aceasta incalzire a vremii, aparent neobisnuita, se datoreaza unui ciclon format in sud-vestul Spaniei, care aduce aer cald deasupra Europei, si nu este o consecinta a incalzirii globale", a declarat, miercuri, la finalul unei conferinte de presa, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), Ion Sandu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/meteorologi-vremea-calda-nu-are-legatura-cu-incalzirea-globala-pana-la-21-noiembrie-revenim-la-normal-7705822
7705822
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.