Merkel consideră "absolut inacceptabile" insultele proferate de Nuland la adresa UE

Postat la 07 februarie 2014 65 afişări

Cancelarul german Angela Merkel apreciază că insultele proferate de către o diplomată americană, Victoria Nuland, la adresa Uniunii Europene (UE), cu privire la criza din Ucraina sunt "absolut inacceptabile", a declarat vineri un purtător de cuvânt.

Merkel consideră "absolut inacceptabile" insultele proferate de Nuland la adresa UE

 "Cancelarul consideră aceste afirmaţii absolut inacceptabile. Cancelarul vrea să sublinieze din nou asupra faptului că (şefa diplomaţiei UE) Lady (Catherine) Ashton face o muncă excelentă", a declarat Christiane Wirtz, o adjunctă a purtătorului de cuvânt al Guvernului, răspunzând unei întrebări despre afirmaţia "F... EU", a adjunctei secretarului de Stat american John Kerry, Victoria Nuland.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/merkel-considera-absolut-inacceptabile-insultele-proferate-de-nuland-la-adresa-ue-12038482
12038482
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.