Mercedes a contestat licitaţia pentru autobuzele RATB. Ciorogârla ar putea da peste cap planurile Primăriei

Postat la 15 martie 2018 25146 afişări

Mercedes a contestat licitaţia din 19 februarie organizată de Primăria Capitalei pentru autobuzele RATB. Firma germană este una dintre cele patru companii care au participat la licitaţia în urma căreia a fost declarată câştigătoare compania turcească Otokar.

Mercedes a contestat licitaţia pentru autobuzele RATB. Ciorogârla ar putea da peste cap planurile Primăriei

Nemulţumiţi de rezultatul licitaţiei reprezentanţii Mercedes au depus o contestaţie la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC). La licitaţia din 19 februarie s-a stabilit că turcii de la asocierea Otokar Europe S.A. – Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi A.Ş. vor livra către RATB 400 de autobuze Euro 6. Preţul unui autobuz va fi de 250.000 de euro plus TVA, astfel că valoarea totală a achiziţiei se ridică la aproximativ 100 de milioane de euro.

Decizia de a cumpăra autobuze din Turcia a stârnit controverse, din moment ce, la doi paşi de Bucureşti, în localitatea ilfoveană Ciorogârla, există o uzina de autobuze BMC Truck & Bus. 

Citeşte continuarea pe www.promotor.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.