Mega Image preia lanţul local Angst, cu excepţia a două magazine

Postat la 05 august 2014 77 afişări

Grupul belgian Mega Image a anunţat că a ajuns la un acord pentru a prelua 20 din cele 22 de magazine operate de reţeaua Angst, după ce compania locală s-a retras dintr-o colaborare cu Carrefour, tranzacţie ce urmează a fi aprobată de Consiliul Concurenţei.

Mega Image preia lanţul local Angst, cu excepţia a două magazine

 "Această preluare se încadrează în strategia de dezvoltare Mega Image prin magazine care au o poziţionare foarte bună în zona urbană. Cele douăzeci de magazine Angst vor consolida reţeaua noastră de magazine. În acelaşi timp, preluarea ne va aduce noi oportunităţi de vânzări şi sinergii de achiziţii", a declarat Xavier Piesvaux, director general al Mega Image România.

Acordul survine la doar trei luni de când grupul Angst a decis să iasă de sub franciza Carrefour, pentru a se concentra pe domeniului propriu de expertiză, producţia de carne procesată.

"Un alt aspect important al acestui proces de preluare este consolidarea colaborării între Mega Image şi brandul Angst, prin îmbinarea tradiţiei şi expertizei într-o ofertă care va răspunde celor mai exigente si noi cerinţe ale consumatorilor privind alimentaţia sănătoasă", afirmă Sorin Minea, preşedintele Angst, citat în comunicat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mega-image-preia-lantul-local-angst-cu-exceptia-a-doua-magazine-13035657
13035657
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.