Mega Image deschide încă două magazine în Bucureşti şi ajunge la 439 la nivel naţional

Autor: Marius Oncu Postat la 09 octombrie 2015 114 afişări

Lanţul de supermarketuri Mega Image a deschis două noi magazine Shop&Go în Bucureşti, pe Calea Giuleşti şi pe strada Maria Rosetti, iar reţeaua retailerului a ajuns astfel la 439 de locaţii la nivel naţional.

Magazinul de pe Calea Giuleşti, în sectorul 6, are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 93 de metri pătraţi, iar cel de pe strada Maria Rosetti, în sectorul 2, dispune de un spaţiu de vânzare de aproximativ 123 de metri pătraţi, se arată într-un comunicat al Mega Image.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 439 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (202), Shop&Go (234), AB COOL FOOD (1), Gusturi Romaneşti (2).

Mega Image face parte din grupul belgian Delhaize, care va fi preluat de grupul olandez Royal Ahold, pentru circa 9,32 miliarde euro în acţiuni, fiind cea mai mare tranzacţie din industria de retail din aproape 10 ani.

Investitorii Delhaize vor primi 4,75 de acţiuni Ahold pentru fiecare acţiune proprie, potrivit unui anunţ din iunie al celor două companii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MEGA IMAGE,
MAGAZINE,
/actualitate/mega-image-deschide-inca-doua-magazine-in-bucuresti-si-ajunge-la-439-la-nivel-national-14817631
14817631
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.