Confesiunile incredibile ale unei stewardese: ce SE ASCUNDE în spatele zâmbetului de 5000 de euro al însoţitoarei de zbor!

Postat la 17 octombrie 2015 17037 afişări

”Bine aţi venit la bord. Vă mulţumim pentru că aţi ales să zburaţi cu compania noastră”. Sunt cuvintele pe care le auzim de fiecare dată când călătorim cu avionul de la însoţitorii de zbor.

De la acei oameni care arată mereu ca scoşi din cutie, care îţi transmit o stare de calm chiar şi în momente tensionate, afişând un zâmbet larg. Sunt cei care caută soluţii la cele mai neobişnuite solicitări ale pasagerilor. Acei oameni care nu par niciodată obosiţi indiferent de cât de lungă este cursa. Priviţi din exterior par că au lumea la picioare. Că nu au niciun motiv să se plângă de munca pe care o fac. Au un salariu care, în cele mai slabe luni, depăşeşte echivalentul în lei a o mie de euro. Văd lumea gratis şi, tot gratis, dorm în cele mai luxoase hoteluri. Însă de cele mai multe ori lucrurile nu sunt nici pe departe aşa, după cum o arată mărturisirile făcute de o stewardesă, care dezvăluie o lume despre care călătorii nu află niciodată.

Confesiunile incredibile ale unei stewardese: ce SE ASCUNDE în spatele zâmbetului de 5000 de euro al însoţitoarei de zbor!

Urmărește Business Magazin

/actualitate/confesiunile-incredibile-ale-unei-stewardese-ce-se-ascunde-in-spatele-zambetului-de-5000-de-euro-al-insotitoarei-de-zbor-14814062
14814062
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.