MedLife anunţă afaceri de aproape 60 mil. euro în acest an, mai mari cu 20%

Postat la 12 decembrie 2012 23 afişări

Operatorul de servicii medicale private MedLife, controlat de familia Marcu, anticipează că anul acesta va înregistra o cifră de afaceri de 58,8 mil. euro, în creştere cu 20% comparativ cu rezultatele obţinute în 2011. Compania spune că piaţa de profil s-a apreciat cu doar 2-3% în 2012.

"Este probabil pentru prima dată în ultimii ani când criza financiară şi-a pus amprenta şi asupra sectorului medical privat. Puterea de cumpărare a românilor a scăzut, boom-ul investiţiilor de anii trecuţi în unităţi noi sau retehnologizare s-a temperat, iar piaţa în sine a stagnat, sau a crescut cel mult cu 2-3%. În pofida acestor condiţii, MedLife a câştigat semnificativ cotă de piaţă, şi a menţinut estimările legate de cifra de afaceri (...) Mai mult, au existat premise să ajungem la 60 milioane euro sau chiar să depăşim această cifră, dar fondurile încasate de la CAS au fost sub cele estimate." a declarat Mihai Marcu, Preşedinte CA MedLife.

Alte stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
servicii medicale,
medlife,
afaceri,
pacienti
/actualitate/medlife-anunta-afaceri-de-aproape-60-mil-euro-in-acest-an-mai-mari-cu-20-10388502
10388502
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.