Medicii din Capitală, epuizaţi din cauza birocraţiei şi a numărului mare de consultaţii

Postat la 15 septembrie 2017 75 afişări

Medicii din Bucureşti sunt suprasolicitaţi, cei mai importanţi factori de stres întâlniţi la doctorii din Capitală sunt sarcinile birocratice, salariile mici şi prea mulţi pacienţi, arată un studiu realizat de către Colegiul Medicilor, care a prezentat vineri rezultatele.

Medicii din Capitală, epuizaţi din cauza birocraţiei şi a numărului mare de consultaţii

Burnout-ul este principalul duşman al medicilor din Bucureşti, care apare, potrivit unui chestionar realizat de către reprezentanţii Colegiului Medicilor din Capitală, în urma mai multor factori cu care specialiştii se confruntă: prea multe sarcini birocratice, lipsa unui salariu motivant, numărul mare de consultaţii zilnice, interacţiunea cu pacienţi dificili, dar şi cu aparţinătorii acestora.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.