Media Galaxy a investit 300.000 de euro într-un magazin din provincie

Autor: Ioana Matei Postat la 27 aprilie 2017 181 afişări

Retailerul electro-IT Media Galaxy a continuat procesul de remodelare a magazinelor; recent, a finalizat modernizarea magazinului din Târgu Mureş printr-o investiţie de 300.000 de euro.

Media Galaxy a investit 300.000 de euro într-un magazin din provincie

În magazin se vor afla peste 30.000 de articole, iar consilierea va fi asigurată de 40 de angajaţi. Magazinul s-a extins cu 2.000 mp. „Anul acesta, una dintre priorităţile noastre este îmbunătăţirea experienţei de cumpărare, atât online, cât şi offline. De aceea, am pornit un proces de reamenajare a unor locaţii-cheie, prin care să oferim clienţilor noştri soluţii inovatoare pentru tot ce înseamnă proces de achiziţie. Acest upgrade vine în mod firesc din dorinţa de a seta constant noi standarde în retailul electro-IT”, spune Daniel Mirea, director retail al Altex România. 

Media Galaxy are în prezent 19 magazine, iar în acest an vor continua investiţiile prin deschiderea de noi unităţi şi reamenajarea unor spaţii existente. Extinderea prin magazine brick-and-mortar vine în susţinerea poziţionării omnichannel.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.