Mazare, despre aducerea lui Pendiuc la DNA: Ştii cu cine te culci, dar nu ştii cu cine te trezeşti

Autor: Alina Novaceanu Postat la 06 noiembrie 2014 114 afişări

Primarul oraşului Constanţa, Radu Mazăre, a declarat, joi, în legătură cu aducerea primarului Piteştiului, Tudor Pendiuc, la DNA: "Ştii cu cine te culci, dar nu ştii cu cine te trezeşti".

"Ştii cu cine te culci, dar nu ştii cu cine te trezeşti", a spus Radu Mazăre despre aducerea primarului Piteştiului, Tudor Pendiuc la DNA.

Pe de altă parte, el a mai spus, în legătură cu Nicuşor Constantinescu, arestat în Turcia şi adus în România, că nu a luat legătura cu acesta şi că avocatul i-a spus că o să-l anunţe dacă acest lucru se poate.

"Deocamdată mă duc să-mi ridic nişte fuste de caiac", a adăugat Radu Mazăre.

Primarul municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, a fost adus, joi, la DNA central, pentru a fi audiat în dosarul de corupţie, după ce anchetatorii au făcut percheziţii la locuinţa acestuia şi la instituţia pe care o conduce.

Tudor Pendiuc a fost adus la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) cu o maşină, în jurul orei 12.40, acesta urmând să dea declaraţii în dosarul în care se fac cercetări pentru fapte de corupţie din perioada 2007-2014, privind acordarea unor contracte de achiziţii publice, prejudiciul fiind de aproximativ un milion de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MAZĂRE,
PENDIUC,
/actualitate/mazare-despre-aducerea-lui-pendiuc-la-dna-stii-cu-cine-te-culci-dar-nu-stii-cu-cine-te-trezesti-13500991
13500991
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.