Mark Gray: Raportul MCV pentru România va fi publicat miercuri

Postat la 20 ianuarie 2014 26 afişări

Raportul MCV pentru România va fi publicat miercuri, 22 ianuarie, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al CE, Mark Gray.

Mark Gray: Raportul MCV pentru România va fi publicat miercuri

 Tot în data de 22 ianuarie are loc şi Colegiul Comisarilor, care va aproba varianta finală a raportului Mecanismului de Cooperare şi Verificare.

Raportul va cuprinde o evaluare a progreselor înregistrate de România de la ultimul raport, publicat la 30 ianuarie 2013. Totodată, documentul va face referiri şi la statul de drept.

În cadrul reuniunii din 13 ianuarie a Comisiei nr. 3 a CSM, care se ocupă de relaţia cu Uniunea Europeană şi organismele internaţionale, s-a anunţat faptul că CE a solicitat furnizarea unor date statistice suplimentare în vederea finalizării Raportului asupra progreselor României în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare.

Ultima misiune de evaluare a progreselor în cadrul MCV a avut loc în perioada 25-27 noiembrie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mark-gray-raportul-mcv-pentru-romania-va-fi-publicat-miercuri-11932248
11932248
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.