Mario Balotelli, amendat cu 25.000 de lire sterline şi suspendat un meci

Autor: Leila Bolat Postat la 19 decembrie 2014 33 afişări

Fotbalistul echipei Liverpool, Mario Balotelli, a fost amendat cu 25.000 de lire sterline şi suspendat un meci, pentru o postare a sa de pe reţelele de socializare, informează site-ul oficial al Federaţiei Engleze de Fotbal.

"Mario Balotelli a fost amendat cu 25.000 de lire sterline, suspendat un meci cu efect imediat, sub rezerva unui eventual apel, şi avertizat în privinţa comportamentului său viitor, după ce a recunoscut că a încălcat regulamentele federaţiei în legătură cu reţelele de socializare. Acuzaţia a constat în faptul că o imagine pe care fotbalistul de la Liverpool a postat-o pe reţelele de socializare a fost abuzivă şi/sau ofensatoare şi/sau inadecvată, ceea ce contravine regulamentului", se arată pe site-ul federaţiei engleze.

Mai mult, postarea lui Balotelli a fost considerată o încălcare a regulii ce face referire la "originea etnică şi/sau culoare şi/sau rasă şi/sau naţionalitate şi/sau religie".

Mario Balotelli va trebui, de asemenea, să urmeze un program de educare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FOTBAL,
BALOTELLI,
SANCŢIUNE
/actualitate/mario-balotelli-amendat-cu-25-000-de-lire-sterline-si-suspendat-un-meci-13730458
13730458
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.