Marian Sârbu a demisionat din funcţia de prim-vicepreşedinte al ASF

Postat la 21 iulie 2014 78 afişări

Marian Sârbu a demisionat, vineri, din funcţia de prim-vicepreşedinte şi membru executiv al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), după ce, la începutul acestei luni, judecătorii Curţii Constituţionale (CC) au hotărât că numirea acestuia este neconstituţională.

Marian Sârbu a demisionat din funcţia de prim-vicepreşedinte al ASF

 "Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a luat act de demisia domnului Marian Sârbu din funcţia de prim-vicepreşedinte şi membru executiv al Consiliului ASF. Domnul Marian Sârbu a notificat Parlamentul României (conducerea Camerei Deputaţilor şi Senatului) în privinţa demisiei începând cu data de vineri, 18 iulie", se arată într-un comunicat remis luni agenţiei MEDIAFAX.

Sârbu a fost numit de Parlament în această funcţie în data de 16 iunie. Anterior, el a fost membru neexecutiv în Consiliul ASF.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/marian-sarbu-a-demisionat-din-functia-de-prim-vicepresedinte-al-asf-12950001
12950001
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.