MApN: Militarii răniţi la Cârtişoara erau la un exerciţiu de trageri, iar un proiectil a explodat

Postat la 10 octombrie 2013 47 afişări

Cei doi militari răniţi, miercuri seară, într-un poligon de tragere din localitatea sibiană Cârţişoara fac parte din Batalionul 814 Tancuri din Turda, informează MApN, care precizează că cei doi participau la un exerciţiu de trageri de luptă, în timpul căruia a explodat un proiectul reactiv.

MApN: Militarii răniţi la Cârtişoara erau la un exerciţiu de trageri, iar un proiectil a explodat

 Într-un comunicat de presă transmis joi dimineaţă, reprezentanţii Ministerului Apărării Naţionale spun că incidentul a avut loc miercuri seară, în jurul orei 20.30, în timpul unui exerciţiu cu trageri de luptă în poligonul Cârtişoara din judeţul Sibiu.

Conform sursei citate, caporalii Octavian-Stelian Suciu şi Iuliu Szasz de la Batalionul 814 Tancuri din Turda au fost răniţi în urma exploziei unui proiectil reactiv ce a ricoşat în apropierea celor doi, care se aflau într-un adăpost pentru a opera câmpul de ţinte.

Alexandru Szasz este internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Sibiu , iar Stelian Suciu a fost preluat de un elicopter SMURD, fiind internat la Secţia ATI a Spitalului Clinic de Urgenţă din Târgu Mureş.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mapn-militarii-raniti-la-cartisoara-erau-la-un-exercitiu-de-trageri-iar-un-proiectil-a-explodat-11490034
11490034
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.