Mancarea viitorului: “Bug” Mac cu insecte si viermi

Postat la 24 ianuarie 2011 60 afişări

Studenta olandeza Walinka van Tol inspecteaza viermele care iese dintr-o pralina de ciocolata mancata pe jumatate si apoi o inghite. "Ar trebui sa ne obisnuim", spun la unison cercetatorii olandezi.

"Are gust de.. alune", isi asigura studenta de 20 de ani colegii, ea prevazand ca larvele vor invada meniurile restaurantelor in viitorul apropiat la preturi mult mai accesibile. Van Tol si alti 200 de degustatori au facut cercetare pentru un grup de oameni de stiinta olandezi. Incercarea lor a constat in a dovedi ca, in ciuda cutumelor cu care ne-am obisnuit, insectele pot fi mai sanatoase decat traditionala carne si, in plus, o sursa mai buna de proteine. "Va veni o zi cand un Big Mac va costa 120 de euro, iar un Bug Mac (continand insecte in loc de vita n.r.) va costa 12 euro, iar atunci oamenii se vor obisnui sa manance insecte in loc de carne", a declarat cercetatorul Arnold van Huis audientei de la Universitatea Wageningen din Olanda. "Cea mai buna cale e sa incercati", a continuat van Huis.

Cititi mai multe despre mancarea viitorului intr-un amplu articol in www.breitbart.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
mancare,
viitor,
cercetatori,
teste
/actualitate/mancarea-viitorului-bug-mac-cu-insecte-si-viermi-7914641
7914641
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.