Maidanezii pot fi eutanasiaţi. Camera Deputaţilor a adoptat Legea câinilor comunitari

Postat la 22 noiembrie 2011 9 afişări

Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, cu 168 de voturi "pentru", 111 voturi "împotrivă" şi 14 abţineri, Legea privind câinii comunitari. Legea a fost adoptată după mai multe săptămâni de amânări. Viceliderul grupului PSD Aura Vasile a propus şi de această dată retrimiterea proiectului la comisie, însă propunerea a fost respinsă prin vot de către plen.

Camera Deputaţilor este forul decizional în privinţa acestui act normativ. Aproximativ o sută de persoane reprezentând organizaţii de protecţie a animalelor au stat la lojele destinate invitaţilor, cei mai mulţi fiind coordonaţi de Marius Marinescu. Mai multe persoane care au asistat la votul final din Camera Deputaţilor au izbucnit în plâns în momentul în care legea a fost adoptată şi au strigat: "Ucigaşilor!" sau "Ruşine să vă fie!".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/maidanezii-pot-fi-eutanasiati-camera-deputatilor-a-adoptat-legea-cainilor-comunitari-8997401
8997401
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.