Mai multe regiuni din Bulgaria vor fi afectate de căderi însemnate de ninsoare

Postat la 22 februarie 2019 54 afişări

MAE a lansat vineri o atenţionare de călătorie, avertizând că începând din 22 februarie mai multe regiuni din Bulgaria vor fi afectate de căderi însemnate de ninsoare, însoţite de condiţii de formare a poleiului.

Mai multe regiuni din Bulgaria vor fi afectate de căderi însemnate de ninsoare

”Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Bulgaria că, în conformitate cu datele transmise de Institutul de Meteorologie şi Hidrologie bulgar, începând cu data de 22 februarie 2019, mai multe regiuni vor fi afectate de căderi însemnate de ninsoare, însoţite de condiţii de formare a poleiului”, se arată în atenţionarea de călătorie emisă de MAE.

În acest sens, au fost emise următoarele coduri de atenţionare meteorologică:

pentru data de 22 februarie 2019, cod galben de vânt în regiunile: Pleven, Lovech, Gabrovo, Velico Tarnovo, Ruse, Razgrad, Silistra, Dobrich, Varna, Sumen, Târgoviste, Stara Zagora, Sliven, Burgas, Haskovo, Iambol;

pentru data de 23 februarie 2019, cod galben de ninsoare cu strat de 10-15 cm, formare de polei combinate cu vânt puternic (în special în regiunile muntoase), pe întreg teritoriul ţării.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
regiuni,
ninsoare,
bulgaria,
atentionare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.