Mai multe autovehicule Opel sunt retrase în service după ce au depăşit nivelul emisiilor de azot

Postat la 17 iunie 2019 42 afişări

Compania auto germană a cerut unităţii Opel al grupul francez PSA să retragă câteva automobile pe benzină, deoarece depăşesc limitele emisiilor de gaze, a informat publicaţia germană Bild am Sonntag, citată de Bloomberg.

Mai multe autovehicule Opel sunt retrase în service după ce au depăşit nivelul emisiilor de azot

Modelele Adam şi Corsa depăşesc în mod ”serios” nivelurile de oxid de azot permise când sunt în circulaţie. Ordinul afectează 210.000 de vehicule, dintre care 54.000 se află în Germania, potrivit Bild.

Evaluarea calităţii Opel a constatat că sistemul de control Lambda nu este suficient de ”robust” atunci când autovehiculele ating viteze mari. Acest lucru a fost înregistrat în cazul anumitor modele Adam şi Corsa lansate pe piaţă în 2018 şi 2019, a declarat un purtător de cuvânt al companiei, citat de Bloomberg.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
opel,
emisii,
retragere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.