Magazinul Casa Rusu din Constanţa, extins în urma unei investiţii de 120.000 de euro

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 16 iulie 2015 2013 afişări

Casa Rusu, divizia de retail a producătorului de mobilier Rus Savitar, anunţă extinderea magazinului din Constanţa şi deschiderea acestuia pentru public, în noul format, începând cu 17 iulie.

Magazinul Casa Rusu din Constanţa, extins în urma unei investiţii de 120.000 de euro

„Locaţia din Constanţa a fost inaugurată în urmă cu doi ani, în 2013, în urma unei investiţii de 250.000 de euro. La începutul acestui an am luat însă decizia de a extinde spaţiul existent. Astfel, noul magazin are acum o suprafaţă de 3.210 metri pătraţi, faţă de 2.500 metri pătraţi”, a declarat Cristian Rusu, proprietar al grupului Rus Savitar – Casa Rusu.

Potrivit afirmaţiilor sale, suma alocată extinderii magazinului a fost de 120.000 de euro, ridicând investiţia totală la 370.000 de euro. Locaţia este amplasată în cadrul centrului comercial Cora Brătianu din Constanţa, pe două niveluri, parter şi mezanin, şi are 32 de angajaţi.

Dincolo de extinderea magazinului, Casa Rusu anunţă şi introducerea, în cadrul noii locaţii, a brandului propriu de decoraţiuni şi obiecte de uz casnic, Cassima. Noua gamă de decoraţiuni şi obiecte de uz casnic a fost lansată în primăvara acestui an, în cadrul magazinului din Colentina, Bucureşti, ca un pas firesc în dezvoltarea sortimentului, pentru realizarea unei game complete home&deco.

Gama magazinului Casa Rusu din Constanţa cuprinde mobilier pentru bucătării, dormitoare, camere de zi, camere de tineret, hol, mic mobilier sau mobilier tapiţat, o gamă de electrocasnice încorporabile (plite, cuptoare, hote), dar şi decoraţiunile şi articolele de uz casnic din gama Cassima, alături de perne, tablouri, vaze, etc.

Timp de trei zile, în perioada 17 – 19 iulie, Casa Rusu derulează promoţii la întreaga gamă de mobilier.

Casa Rusu este compania de retail a producătorului  Rus Savitar. Compania şi-a început activitatea în 1994, în prezent fiind unul din cei mai mari producători de mobilier din România. Compania are trei fabrici unde se realizează mobilierul din pal melaminat şi mobilierul tapiţat. În prezent, Casa Rusu deţine o reţea de 28 de magazine.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/magazinul-casa-rusu-din-constanta-extins-in-urma-unei-investitii-de-120-000-de-euro-14600779
14600779
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.