"M-am lipit din greşeală de un crocodil". Cele mai amuzante greşeli de la muncă pe Twitter

Postat la 07 august 2015 7522 afişări

Oamenii de ştiinţă dezvăluie cele mai amuzante greşeli de la muncă pe Twitter prin intermediul hashtag-ului #fieldworkfail, scrie Daily Mail.

Nu toţi oamenii de ştiinţă stau într-un laborator, ci lucrează şi pe teren. Se pare că Lipicul este o problemă majoră pentru cercetători, în special când vine vorba de animale. Cercetătorul din Bristol, Agata Staniewicz a scris pe Twitter: "M-am lipit din greşeală de un crocodil în timp ce încercam să ataşez un transmiţător radio". Ea a adăgat că crocodilul a pierdut transmiţătorul în 24 de ore, în ciuda faptului că trebuia să rămână lipit timp de o lună.

Şi Sean McDonald, lector la Universitatea din Washington, s-a lipit din greşeală, dar de această dată de un "crab foarte supărat".

Ecologistul, Carrie Cizauskas, a publicat o imagine pe Twitter cu următoarea descriere: Când o zebră, sub efectul unui anestezic, găseşte singurul copac de pe câmpiile Namibiei şi rămâne blocată.

Anothony Martin a scris că atunci când urmarea un aligator, câtiva colegi au remarcat că urmele sunt proaspete, atunci el s-a uitat în faţă şi a dat nas în nas cu aligatorul.

Ambika Kamath s-a folosit şi ea de Twitter pentru a povesti greşeala amuzantă. "Am încercat să prind o şopârlă, vreme de o săptămână, iar acum mi-a sărit pe cap şi a coborât pe mine şi tot n-am reuşit să o prind".  

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
greseala,
crocodil,
twitter,
oameni,
stiinta,
munca
/actualitate/m-am-lipit-din-greseala-de-un-crocodil-cele-mai-amuzante-greseli-de-la-munca-pe-twitter-14668013
14668013
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.