Lumea drogurilor are un nou Rege după ce ”El Chapo” a fost închis pe viaţă. E miliardar, dar se ascunde în peşteri

Postat la 07 octombrie 2019 8749 afişări

După ce ”El Chapo” a fost închis pe viaţă într-una dintre cele mai sigure închisori americane, un nou lider s-a ridicat în lumea mafiotă sud-americană.

Lumea drogurilor are un nou Rege după ce ”El Chapo” a fost închis pe viaţă. E miliardar, dar se ascunde în peşteri

Lumea drogurilor are un nou Rege. Numele lui este El Mencho şi se ascunde în grotele din munţii mexicani pentru a se feri de sateliţii americani. El s-a retras în sălbăticie împreună cu locotenenţii săi şi coordonează aprovizionarea cu cocaină şi alte droguri de risc a SUA şi a anumitor ţări europene.

Porecla lui este Em Mencho şi numele lui real e Nemesio Oseguera Cervantes. El are deja o avere de peste un miliard de dolari, aprovizionează cu droguri întreg continentul nord-american şi pe capul lui a fost pusă o recompensă de 10 milioane de dolari.

Înainte de arestarea lui El Chapo, El Mencho deţinea 100 de restaurante japoneze, mai multe firme de construcţii şi cartiere rezidenţiale, câteva ziare şi magazine de haine.

Pe lista afacerilor lui "legale" figura inclusiv un brand de tequila, extrem de apreciat în ţări din Europa, potrivit Click.ro.

Averea lui este estimată la peste un miliard de dolari. El se ascunde în peşterile din munţii mexicani pentru a nu fi interceptat de sateliţii americani. El Mencho locuia, până în 2018, la o fermă unde creştea mai multe animale exotice. După ce a fost dat în urmărire, a fugit în munţi împreună cu locotenenţii lui.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
droguri,
ascundere,
rege,
miliardar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.